-

Gözden kaçırmayın

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasında Farkındalık Vurgusuİş Sağlığı ve Güvenliği Haftasında Farkındalık Vurgusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, bir hastanede tedavi görmekte olan çocuklar ve aileleri, bayram coşkusunu bir arada yaşadı. Çocukların hastalıkları ve tedavi süreçleri bir kenara bırakılarak düzenlenen etkinlikte, hepsi sıradan günlerin dışına çıkıp neşeyle bayramı kutladılar.

Hastane bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, pasta kesimi yapıldı ve çocukların el becerilerini gösterme imkânı buldukları takı yapımı gibi aktiviteler düzenlendi. Ayrıca, birbirinden eğlenceli oyunlarla çocuklar doyasıya eğlenirken, kukla gösterileri ile neşeli dakikalar yaşandı. Günün en sevilen anlarından biri ise, eğitimci ve masal kahramanı Nasrettin Hoca'nın da katıldığı bir dans etkinliği oldu.

Bayram kutlaması, çocukların ve ailelerinin yüzünde mutluluğun resmedildiği, tedavi sürecinin zorluklarını bir nebze olsun unutturan anlara sahne oldu. Bu özel günde gerçekleştirilen etkinlikler, her yaşta bireyin içindeki çocuğu hatırlatırken, toplumda empati ve dayanışma duygularının güçlenmesine de katkı sağladı.