-

Gözden kaçırmayın

"Orman Benim" Kampanyası İle Çevre Bilinci Yükseliyor

Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm ve Yenilikçi Teknolojiler Çalıştayı bugün düzenlenen açılış oturumuyla başladı. Açılış oturumuna ilçe protokolünden Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Mithat ERDEN ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail EKSÜR katıldılar.

Çalıştayın açılış konuşmalarında proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÖZÇEVİK, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ali DEMİR ve Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA söz aldılar. Fakültemizin akademik ve idari kadroları ile mühendis adayı öğrencilerimizin hazır bulunduğu açılış oturumu katılımcılar arasında heyecan ve ilgiyle karşılandı.

Konuşmaları sırasında Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÖZÇEVİK, çağımızda yaygın olarak benimsenen dijital dönüşüm hamlesine vurgu yaptı ve çalıştaya katkı sağlayan sektör temsilcilerine teşekkür etti. Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali DEMİR ise fakültenin dijital dönüşüm konusundaki potansiyeline vurgu yaparken, bu tarz etkinlikler için devamlılığın önem arz ettiğini ifade etti. Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA konuşmaları sırasında teknolojinin doğru kullanımına dikkat çekerken, geleceğin teknolojilerinin geliştirilmesinde fakültemiz paydaşlarına önemli görevler düştüğünü dile getirdi.