-

Gözden kaçırmayın

Hıdırellez Şenliği ile Baharın Coşkusunu Yaşayın!Hıdırellez Şenliği ile Baharın Coşkusunu Yaşayın!

Edremit'te yaşanan doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bozulan yollarda bakım ve onarım faaliyetlerine hız kazandırıldı. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş tarafından yapılan açıklamayla, vatandaşların mağdur olmaması için yürütülen çalışmaların önemi vurgulandı.

Başkan Ertaş, altyapı yenileme faaliyetlerinin bir zorunluluk olduğunu ancak bu sürecin, özellikle yollar üzerinde ciddi etkilere yol açtığını belirtti. Ertaş; belediye ekiplerinin, yol güvenliği ve sürüş konforu için gerekli tüm önlemleri aldığını, aynı zamanda hızlı ve etkin bir yenileme süreci için de çalıştıklarını ifade etti.

Yürütülen çalışmalar, trafik akışını olabildiğince az etkilemek ve tamirat işlemlerinin kaliteli bir şekilde tamamlanmasını sağlamak amacı taşıyor. Belediye, çalışmalar sırasında oluşabilecek herhangi bir mağduriyeti en aza indirgemeyi ve mevcut yolları daha güvenli hale getirerek halkın hizmetine sunmayı hedefliyor. Edremit sakinleri, tamamlanan altyapı ve yol yenileme çalışmalarının ardından, daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilecek.