-

Gözden kaçırmayın

Radyolarımızı milyonlara dinletiyoruz ama sorunlarımızı yetkililere duyuramıyoruz.Radyolarımızı milyonlara dinletiyoruz ama sorunlarımızı yetkililere duyuramıyoruz.

Kaplıkaya Sosyal Tesisleri, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak, doğayla iç içe harika bir atmosferde huzurlu zamanlar geçirmek isteyenler için kapılarını aralıyor. Bu tesiste sunulan yüksek kaliteli hizmetler ve sakin ortam, ziyaretçilere adeta bir nefes aldıran bir deneyim sunuyor. Yeşillikler içinde, lezzetli yemekler eşliğinde dinlenmek isteyenler için birebir olan Kaplıkaya Sosyal Tesisleri, yerel halk tarafından da sıkça tercih ediliyor. Şehir hayatının karmaşasından bir mola verip, doğanın tadını çıkarmak isteyen herkesi bekliyor.

Keyifli, rahatlatıcı ve yeniden enerji toplayabileceğiniz bir ortam arayışındaysanız, Kaplıkaya Sosyal Tesisleri doğru adres gibi görünüyor. Burası, sakin ve kaliteli zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekan. Yeşilin ve doğal güzelliklerin tadını çıkarmak, lezzetli yemeklerle birlikte huzur bulmak için Kaplıkaya Sosyal Tesisleri'ne uğramadan geçmeyin.