-

Gözden kaçırmayın

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Atık Yönetimi Kolaylığı: Online Başvuru DönemiBursa Büyükşehir Belediyesi'nden Atık Yönetimi Kolaylığı: Online Başvuru Dönemi

Bölgedeki saygın siyaset figürlerinden biri olan ve önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapan Cevdet Çağlar'ın vefat haberi, her kesimden insanı hüzne boğdu. Cevdet Çağlar için yerel yönetimler tarafından bir başsağlığı mesajı yayınlandı.

Cevdet Çağlar, siyasi alandaki saygınlığının yanı sıra, verdiği hizmetlerle de tanınıyordu. Yerel yönetimin mevcut başkanı, geçen bu değerli ismi anmak için bir taziye mesajı yayınladı. Mesajında, Çağlar'ın ölümüne duyulan derin üzüntüyü ifade eden başkan, merhumun ailesine ve dostlarına sabırlar diledi.

Başkan, taziye mesajında, "Cennet mekan büyüğümüz Cevdet Çağlar'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm topluluğumuza başsağlığı ve sabır dilerim. Onun yadigarları ve katkıları hepimizin hafızasında yaşamaya devam edecektir" şeklinde duygularını belirtti. Topluluk, Çağlar'ın ardından, bir arada hüzünlü bir vedalaşma süreci geçirmektedir.