-

Gözden kaçırmayın

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Atık Yönetimi Kolaylığı: Online Başvuru DönemiBursa Büyükşehir Belediyesi'nden Atık Yönetimi Kolaylığı: Online Başvuru Dönemi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, göreve yeni başlamasının ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Haldun Filizli ve bir grup BBP ile Alperen Ocakları yöneticisinden oluşan bir heyeti ağırladı. Ziyaret, başkanın yeni görevine başlaması şerefine düzenlenen bir tebrik töreni olarak işlev gördü.

Görüşmede, Bursa'nın geleceği ve belediyenin şehir için hazırladığı projeler üzerine değerli fikir alışverişleri yapıldı. Heyet, Başkan Bozbey'e başarılı bir yönetim dönemi temennisinde bulunarak, şehrin gelişimi için iş birliği yapma arzularını ifade etti.

Başkan Bozbey de ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, farklı siyasi görüşler ve toplumsal kesimler ile sürekli diyalog halinde olacaklarını ve Bursa'nın kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve bir fotoğraf çekimi ile sona erdi.