-

Gözden kaçırmayın

Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk'ten Projelerde Değerlendirme ZiyaretiLapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk'ten Projelerde Değerlendirme Ziyareti

Denizli Valisi Sayın Ömer Faruk Coşkun, makamında Ege Ekonomik İşbirliği Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt başkanlığında bir heyeti ağırladı. Görüşmeler, bölgesel işbirliği ve ekonomik gelişmeler üzerine yoğunlaştı.

Vali Coşkun, iş dünyası temsilcileri ile yapılan toplantıda, Denizli başta olmak üzere yakın çevre illerin ticari ve ekonomik gelişimine yönelik potansiyel projeleri ele aldı. Toplantıda, bölgesel ticaret ve sanayinin kalkınmasına katkıda bulunacak yeni işbirlikleri üzerinde duruldu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Emin Yüce'nin de katılımıyla gerçekleşen bu önemli toplantıda, bölgesel kalkınma için yapılacak çalışmalar ve stratejiler tartışıldı. İstişare sonucunda, Vali Coşkun ve ziyaretçi heyeti, bölge ekonomisini güçlendirecek ortak girişimlerde bulunma konusunda fikir birliğine vardı.

Bu toplantının sonucu olarak, Denizli ve çevre illerin ekonomik kalkınmasına yönelik olumlu adım atılması konusunda mutabık kalındı, işbirlikleri geliştirme yönünde kararlar alındı.