-

Gözden kaçırmayın

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş Yönetim Kurulu Toplantısını GerçekleştirdiCHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, baharın habercisi Avşa Adası'na gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, yerel yönetimler ve ilçe teşkilatıyla bir dizi görüşmelerde bulundu. Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer ile yeni hizmet binasında bir araya gelen Sarı, başkanı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Sarı'ya, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Marmara Adalar İlçe Başkanı da eşlik etti. Ziyareti sırasında Marmara Adaları'nın geleceği üzerine önemli değerlendirmeler yapan Sarı, ilçe örgütüyle toplantılar gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu. Yerel esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili, Avşa Adası'nın kaderinin yakın zamanda değişeceğine ve bölgenin Balıkesir ve Türkiye için parlayan bir yıldız olacağına olan inancını dile getirdi. Adanın gelişim potansiyelini vurgulayan Sarı, önümüzdeki dönem için somut adımların atılacağını belirtti.

Sarı'nın ziyareti, adanın sosyal ve ekonomik geleceğine katkı sağlayacak olumlu bir dinamik yaratma potansiyeli taşıyor.