-

Gözden kaçırmayın

Anneler Günü'nde Tüm Annelerimize Minnet ve Sevgi Dolu KutlamaAnneler Günü'nde Tüm Annelerimize Minnet ve Sevgi Dolu Kutlama

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kongresi, yeni ve önemli kararların alındığı bir platform oldu. Kongrede, İzmir Milletvekili görevini yürüten saygın bir siyasetçi, genel başkan olarak seçildi ve liderlik koltuğuna oturdu. Yeni lider, partiyi iktidara taşıyacak güçte olduklarına olan inancını dile getirdi.

Kongre ayrıca, kurul ve disiplin komitesinin yeni üyelerini de belirledi. Parti mensupları, ülkedeki mevcut sorunların üstesinden gelmek ve siyasi arenada iyileştirmeler yapmak için birlik ve beraberlik içinde çalışma sözü verdi. Partinin kurucuları ve liderleri tarafından kendilerine verilen emaneti koruma ve gereğini yerine getirme konusunda tüm kademelerdeki partililer kararlı bir tutum sergiledi.

Yeni kadronun enerjisi ve artan motivasyonla İYİ Parti'nin, gelecek seçimlerde Türkiye siyasetinde daha belirgin bir rol oynaması ve etkisinin pekiştirilmesi planlanmaktadır.