-

Gözden kaçırmayın

Bursa Hüdavendigar Kent Parkı'nda Gençlik Şenliği CoşkusuBursa Hüdavendigar Kent Parkı'nda Gençlik Şenliği Coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait BUSKİ Genel Müdürlüğü, her yıl kutlanan 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü kapsamında çalışanların sağlık ve güvenliği konusunda duyarlılığını artırmaya yönelik etkinlikler düzenledi. Genel Müdürlük, bu özel günü iş kazalarını minimuma indirgemek ve çalışma alanlarını daha güvenli bir hale getirmek amacıyla mevcut program ve politikalarını yeniden değerlendirme fırsatı olarak kullanıyor.

Çalışma yaşamının kalitesini artırmak ve olası riskleri en aza indirmek için çaba sarf eden BUSKİ, modern çalışma koşulları ve teknolojik gelişmelerin ortaya koyduğu zorluklarla baş edebilmek adına iş sağlığı ve güvenliğini merkeze alıyor. Kurum bu doğrultuda, çalışanlar arasında bilinç düzeyini yükseltmek için eğitimler ve seminerler organize etmekte.

28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü, BUSKİ için sadece iş yerindeki güvenlik önlemlerini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumun genel sağlığını destekleyen politikalar geliştirmek açısından da önemli bir tarih. Kurum, sağlıklı ve güvenilir çalışma ortamları oluşturmayı temel hedef olarak belirlemiş ve bu hedef doğrultusunda sürekli ilerleme kaydettiğini vurgulamakta.

BUSKİ Genel Müdürlüğü, iş sağlığı ve güvenliği alanında elde ettiği başarıları tüm paydaşlarla paylaşıyor ve yenilikleri takip ederek sürekli uygulamaya geçiriyor. Kurum, iş sağlığı ve güvenliği konusunda gösterdikleri hassasiyetten ötürü tüm çalışanlarına teşekkür ederken, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı temenni ediyor.