-

Gözden kaçırmayın

Dokuz Eylül Üniversitesi, Türk Devletleri Teşkilatı'na Bağlı Türk Üniversiteler Birliği'ne Üye OlduDokuz Eylül Üniversitesi, Türk Devletleri Teşkilatı'na Bağlı Türk Üniversiteler Birliği'ne Üye Oldu

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, yeni iş birlikleri ve denizcilik eğitimindeki gelişmeleri görüşmek üzere İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ile bir araya geldi.

Bu önemli toplantı, odanın genel merkezinde gerçekleşti ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu'nun da katılımıyla denizcilik eğitimi konularında derinlemesine bir diyalog kuruldu. Gündemde, üniversitenin denizcilik eğitimi vizyonu ve iş birliği olanakları ile bu alandaki eğitim kalitesini artırma yolları ele alındı.

Özellikle, denizcilik Meslek Yüksekokulu için planlanan Uygulamalı Eğitim Binası üzerinde duruldu. Bu yeni eğitim merkezi, fiber/karbon kompozit ve kaynaklı imalat atölyeleri, dalış ve offshore eğitimler için tasarlanan eğitim havuzları gibi modern tesislerle donatılacak.

Toplantı, her iki tarafın da sektördeki eğitim kalitesini artırma ve iş birliklerini pekiştirme konusunda karşılıklı memnuniyetlerini dile getirerek, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.