-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNÇER Değerli Eşi Aysel TUNÇER, Gençlerle BuluştuKaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNÇER Değerli Eşi Aysel TUNÇER, Gençlerle Buluştu

1 Mayıs, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde önemli bir dayanışma ve birlik günü olarak kabul edilmekte ve işçilerin, memurların ve tüm çalışanların emeklerine olan saygıyı vurgulamakta olan "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanmaktadır.

Bu özel gün, dünya çapında birlik, dayanışma ve haksızlıklara karşı mücadele günü olarak da anılmakta, demokratik ve barışçı yollarla hak arayışlarını temsil etmektedir. 1 Mayıs, aynı zamanda çalışanların karşılaştıkları sorunları dile getirme ve çözüm yolları bulma fırsatı olarak değerlendirilmektedir.

Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, Türkiye'nin kalkınma ve ilerleme sürecinde emek harcayan tüm işçi ve emekçilerin katkısını vurgulayarak, onların bu özel gününü kutluyor. Kaymakam Sağlam, tüm emekçilere sevgi ve saygılarını ileterek, sağlık ve huzur dolu günler dilemektedir.