-

Gözden kaçırmayın

Haber: Bozcaada'da Geçmişte Muhtarlık Yapan Mehmet Uysal, Belediye Başkanı Yahya Göztepe'yi Ziyaret EttiHaber: Bozcaada'da Geçmişte Muhtarlık Yapan Mehmet Uysal, Belediye Başkanı Yahya Göztepe'yi Ziyaret Etti

Ayvalık'ta önemli bir altyapı çalışması sebebiyle su kesintisi yaşanacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre, Ayvalık ilçesine hizmet veren 10.000 metreküplük içme suyu deposunun bakım onarım çalışmaları yapılacak.

Bu çalışmalar nedeniyle, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 22:00 itibarıyla başlayıp, 2 Mayıs Perşembe günü saat 08:00'de sona erecek olan su kesintisi uygulanacak. Kesintiden Aliçetinkaya, Yeni Mahalle, Zekibey, Mithatpaşa, Namıkkemal, Fethiye, Kazımkarabekir, Sakarya, Hamdibey, Fevzipaşa, Hayrettinpaşa, İsmetpaşa ve Sahilkent mahalleleri etkilenecektir.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, kesinti süresince vatandaşların su kesintisine hazırlıklı olmaları ve gerekli tedbirleri alması gerektiğini vurguladı.