-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Balıkesir'de gerçekleştirilen yerel yönetim toplantıları dizisinin yeni ayağı, Altıeylül İlçesinde yoğun bir katılımla sürdürüldü. Vali İsmail Ustaoğlu, ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelerek, bölgedeki çalışmalar ve sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı, Ticaret Odası Toplantı Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Hakan Şehirli de toplantıda yaptıkları konuşmalarla yeni dönemde muhtarlara başarılar dilediler. Diğer yandan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı ve İl Emniyet Müdürü kurumlarının faaliyetlerine dair sunumlar yaparak bilgilendirmelerde bulundular.

Vali Ustaoğlu toplantıda, muhtarların toplum için önemine değinerek, "Muhtarlarımız, devletimizin ve milletimizin köprüsüdür" ifadelerini kullanarak, muhtarlık müessesesinin önemini vurguladı. Ayrıca, Vali Ustaoğlu, telefon dolandırıcılığı ve uyuşturucuyla mücadele konularında muhtarların desteğinin kritik öneme sahip olduğunu belirtti.

Pandemi sürecinde muhtarların gösterdiği üstün gayretten övgüyle bahseden Ustaoğlu, yaz aylarının yaklaşmasıyla artan yangın risklerine karşı da muhtarların duyarlılık göstermelerini istedi. Toplantı, Vali Ustaoğlu'nun muhtarlara teşekkür ederek, her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etmesiyle sona erdi.