-

Gözden kaçırmayın

Geleceğin Sporcuları Aliağa'da BuluşuyorGeleceğin Sporcuları Aliağa'da Buluşuyor

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası göreve başlayan ve devam eden toplam 47 mahalle muhtarı ile Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

Bu önemli toplantıda, Kaymakam Odabaş, muhtarlarla birebir tanışarak, onlardan beklentilerini açıkça dile getirdi ve kendilerine başarılar diledi. Toplantı sırasında, muhtarların devletle vatandaş arasında bir köprü görevi gördüğünü vurgulayan Odabaş, kamu kurumları ile olan işbirliğinin yanı sıra asayiş ve huzurun sağlanmasında kolluk güçleri ile muhtarların işbirliği içinde olmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Aynı zamanda Kaymakam Odabaş, eğitim, sağlık, tarım ve din hizmetleri konularında, özellikle dezavantajlı grupların ihtiyaçlarının muhtarlarla işbirliği içinde adresleneceğini ifade etti. Seçimi kazanarak mazbatalarını alan muhtarlara başarılar dileyerek, muhtarlığın toplumsal hayatımızdaki yerine değinen Odabaş, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturundan hareketle tüm görevlilerin millete hizmet etme bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu toplantı, yeni seçilen muhtarların ve devam edenlerin, devlet ve vatandaşlar arasında nasıl bir köprü oluşturması gerektiğini ve toplumsal birlikteliğin önemini bir kez daha ortaya koydu.