-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNÇER Değerli Eşi Aysel TUNÇER, Gençlerle BuluştuKaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNÇER Değerli Eşi Aysel TUNÇER, Gençlerle Buluştu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin ardından Gönen'de ilk "Muhtarlar Toplantısı" büyük bir katılımla Ömer Seyfettin Kültür Merkezi'nde yapıldı. İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt başkanlığındaki toplantıya, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Yurt, yeni seçilen muhtarlara başarılar dileyerek, mahallelerde seçim kaynaklı gerginliklere yer verilmemesi gerektiğini belirtti. Muhtarların, vatandaş ile devlet arası köprü görevi görüp, yüksek sorumlulukla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda, muhtarların görevlerini adaletli ve eşit bir şekilde yerine getirmelerinin önemine değindi.

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna tarafından taşımalı eğitim, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cevahir Aydemir tarafından ise Bağımlılıkla Mücadele ve KKKA hastalığı üzerine sunumlar yapıldı. İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Korkut ve İlçe Yazı İşleri Müdür V. Necdet Ay ise muhtarlara yönelik olarak muhtarlık müessesesi, yetkileri ve sorumlulukları ile ilgili bilgiler verdi ve MUBİS ile MAKS modülleri üzerinden hizmet içi eğitim sundular.