-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Çerkes Sürgününü Anma Açıklaması YaptıAK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Çerkes Sürgününü Anma Açıklaması Yaptı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, kentimizdeki toplu taşıma kullanıcıları için bir müjde var! Belediye tarafından işletilen otobüs, metro ve tramvay hizmetlerinde yüzde 50 indirim uygulanacağı duyuruldu. Ayrıca, bölgesel trenler de Cumhurbaşkanı'nın kararıyla bu özel günde tamamen ücretsiz olacak. Bu sayede, vatandaşların 1 Mayıs kutlamalarına katılımı daha da kolaylaşacak. Böylece, toplu taşıma araçlarıyla seyahat edecekler hem cebini koruyacak hem de bu anlamlı günde dayanışma ruhunu daha güçlü hissedecekler.

Belediye yetkilileri, bu kararın alınmasındaki temel amacın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına vatandaşların daha rahat ve ekonomik bir şekilde katılabilmesini sağlamak olduğunu belirtti. Toplu taşıma araçlarında uygulanan bu indirim ve ücretsiz hizmet, 1 Mayıs'ta kent genelinde büyük bir kolaylık sunacak ve kutlamaların coşkusunu artıracak.