-

Gözden kaçırmayın

Haber: Bozcaada'da Geçmişte Muhtarlık Yapan Mehmet Uysal, Belediye Başkanı Yahya Göztepe'yi Ziyaret EttiHaber: Bozcaada'da Geçmişte Muhtarlık Yapan Mehmet Uysal, Belediye Başkanı Yahya Göztepe'yi Ziyaret Etti

Bu yıl 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, dünya genelinde ve Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlandı. Emekçiler, alın teri dökenler ve emeklerinin değerini yüceltenler bu özel günde onur ve gurur yaşadılar.

Günün anlam ve önemi vurgulanarak, kamusal alanlarda ve çevrelerimizde barış, eşitlik ve demokrasiye olan bağlılığımız tekrar hatırlatıldı. İşçilere ve emekçilere adil, insanca çalışma koşulları sağlama gerekliliği üzerinde duruldu. Bu sayede her bireyin bilim ve teknoloji ışığında özgürce ve eşit koşullarda çalışması hedeflendi.

Toplum olarak, geleceğe dair umutlarımızı canlı tuttuğumuz bu özel gün, emekçi kardeşlerimizi onore etmek, demokrasi, eşitlik, özgürlük ve barış için verilen mücadelelere destek çağrısı oldu. 1 Mayıs, yeni ve umut dolu başlangıçların habercisi olarak, birlik ve beraberlik mesajlarıyla kutlandı. Bu dayanışma ve tek yürek olma ruhu ile tüm katılımcılara sevgi ve saygı sunuldu.