-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNÇER Değerli Eşi Aysel TUNÇER, Gençlerle BuluştuKaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNÇER Değerli Eşi Aysel TUNÇER, Gençlerle Buluştu

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de önemli bir anlam taşır. Her alanda özveriyle çalışarak gelişmemize katkıda bulunan işçilerimiz, bu özel günün ruhunu en iyi şekilde yansıtmaktadırlar. Birlik, beraberlik ve dayanışmayı simgeleyen bu önemli gün, üretim çarklarımızın en hayati unsurları olan işçilerimizin toplumsal barış, huzur ve refahın sağlanmasındaki rollerini bir kez daha ön plana çıkarır.

Alın teri ve sorumluluk bilinciyle, kendi aralarında ve diğer sosyal kesimlerle uyum ve iş birliğini geliştiren işçi kardeşlerimiz, ülkemizin dört bir yanında çalışkanlıkları ve üretkenlikleri ile örnek olmaktadırlar.

1 Mayıs'ın getirdiği bayram havasını, tüm işçi dostlarımız ve aileleri ile birlikte yaşamanın coşkusunu taşıyor, ihracat şehrimizin ve tüm ülkemizin kalkınmasına sundukları katkılarla tüm işçi ve emekçi vatandaşlarımızın Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. Sağlık, huzur ve başarılarla dolu nice yıllar dilerim.