-

Gözden kaçırmayın

Edremit'te Türk Sanat Müziği KonseriEdremit'te Türk Sanat Müziği Konseri

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan, mesajında tüm çalışanların 1 Mayıs'ını kutlayarak, bu günün umut ve mücadele ile daha güçlü bir geleceğe işaret ettiğini vurguladı.

Başkan Şehirli, "Her işçi için gece gündüz demeden çalışıyorum ve onların sesi olmaya devam edeceğim" dedi ve işçilerin haklarını savunmanın kendisi için vazgeçilmez bir sorumluluk olduğunu belirtti. Şehirli, kesintisiz mücadele sözünü yineledi.

İşçilerin birlik ve dayanışma içinde olduğu sürece aşılmaz hiçbir zorluk olmadığını belirten Başkan, geçmişte yaşanan zorlukların ve acıların bu birliği yıldırmaması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, adil ve insancıl bir dünya için omuz omuza verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Şehirli, sendikada yıllar boyu sürdürdüğü mücadelede, yıllarca emekçilerin haklarını savunmada karşılaştığı zorluklara karşı her zaman adalet duygusuyla hareket ettiğini ve hiçbir tehdit karşısında geri adım atmadığını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı, 1 Mayıs'ın birlik, mücadele ve umut günü olduğunu yeniden vurgulayarak, işçi ve emekçilerin bu özel gününü kutlama çağrısında bulundu.