-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve Heyeti İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta'yı Ziyaret EttiBalıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve Heyeti İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta'yı Ziyaret Etti

1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Günü olarak her yıl ülkemizde kutlan ediliyor. Bu özel gün, çalışma hayatının kahramanları olan emekçilerimizin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirerek, onların kalkınma sürecindeki hayati rollerini onurlandırmayı amaçlıyor. Emekçiler, bu tarih vesilesiyle alın terlerinin takdir edildiği, kıymetlerinin bilindiği anlar yaşarlar. 1 Mayıs'ta gerçekleştirilen etkinliklerde, çalışanların hakları ve emeklerine duyulan saygı vurgulanmakta, toplumun tüm kesimleri emekçilerin yanında yer almakta.

Bu günde, ülkemizin dört bir yanında emekçiler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenirken, birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Emeklerinin farkında olan emekçiler, bu özel günü coşkuyla kutluyor ve geleceğe daha umutlu bakıyorlar.