-

Gözden kaçırmayın

Vali Enver Ünlü, Agrobest Grup Salihli 2. Etap Üretim Tesisi ve Lojistik Merkezi Temel Atma Törenine KatıldıVali Enver Ünlü, Agrobest Grup Salihli 2. Etap Üretim Tesisi ve Lojistik Merkezi Temel Atma Törenine Katıldı

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği, başkanları Mümtaz Torunlu öncülüğünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Aralarında Kırıkkale İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Servet Fırat'ın da bulunduğu dernek üyeleri ve şehit yakınları, Kırıkkale Valisi İlhami Aktaş'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Vali Aktaş, yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve konuklarıyla şehitlerin anısına yapılan çalışmalar hakkında sohbet etti. Mümtaz Torunlu, dernek faaliyetleri ve gelecek projeler hakkında bilgi vererek, toplumun şehit yakınlarına olan minnet ve şükranını yinelemiş oldu.

Ziyaretin sonunda Vali Aktaş, Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği'ne özel olarak hazırlanan Minyatür Şehitler Abidesi'ni hediye etti, böylece şehitlerin hatırasının yaşatılmasının önemine vurgu yaptı.