-

Gözden kaçırmayın

Altıeylül Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası'nda Atatürk'ü Anma etkinliği düzenlediAltıeylül Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası'nda Atatürk'ü Anma etkinliği düzenledi

Baharın gelişini ve doğanın yeniden canlanışını kutlama zamanı geldi. 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Hıdırellez Şenliği, saat 20.00'den 23.30'a kadar sürecek birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu olacak. Akşam başlayıp gece yarısına kadar devam edecek olan bu özel etkinlik, müzik ve dans gösterileriyle katılımcıları baharın enerjisini hissetmeye davet ediyor. Şenlik, tüm halka açık olup, her yaştan insanı baharı karşılamak, neşe ve coşkuyla dolu saatler geçirmek için bir araya getirecek. Hıdırellez, doğa ile iç içe geçirilen ve umut dolu yeni başlangıçların simgesi olan bir zaman dilimi olarak kabul ediliyor. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuyu paylaşmaya ve baharın gelişini kutlamaya davet ediyoruz.

Etkinlik, aileler ve arkadaş grupları için ideal bir gece vaat ediyor. Müzikler eşliğinde yapılacak danslar, baharın tazelik ve canlılığını her birimize yeniden hatırlatacak. Bu özel günde siz de doğanın ve baharın tüm güzelliklerini kutlamak için bizimle olun.