-

Gözden kaçırmayın

Altıeylül Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası'nda Atatürk'ü Anma etkinliği düzenlediAltıeylül Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası'nda Atatürk'ü Anma etkinliği düzenledi

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü, tüm dünyada annelerimize olan sevgi, şükran ve takdirimizi göstermek için özel bir gün olarak kabul edilmekte. Anneler, her zaman fedakarlık ve sevgi dolu tavırlarıyla hayatımızın en temel taşlarından biri olmuşlardır. Bugün, onların yıl boyunca göstermiş oldukları destek ve sabrın karşılığını vermekte, onlara olan minnettarlığımızı ifade ediyoruz. "İyi ki varsınız" sözleriyle, annelerimize duyduğumuz derin sevgi ve takdiri dile getiriyoruz, bugün onların bizim için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Anneler Günü, ailelerin bir araya gelerek, annelere olan sevgilerini ifade ettikleri, onlara özel zamanlar ayırdıkları ve onları mutlu etmek için çaba gösterdikleri bir gün. Gerek bir buket çiçek, gerek bir öğle yemeği ya da sadece bir tebessümle, bugün milyonlarca insan annelerine teşekkür etmenin farklı yollarını buluyor. Bu özel gün, tüm annelere sağlık, mutluluk ve sevgi dolu bir yıl diliyoruz.