-

Gözden kaçırmayın

Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan üç oyuncu, A Milli Hentbol Takımı'nın hazırlık kampı kadrosuna davet edildiBursa Büyükşehir Belediyespor'dan üç oyuncu, A Milli Hentbol Takımı'nın hazırlık kampı kadrosuna davet edildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Spor Kulübü'nün karate takımının sporcuları, Kocaeli'deki ulusal lig şampiyonasının final aşamasında göz doldurdu. Ülkemizin dört bir yanından gelen 1600 sporcu içinde, 23 il ve 83 kulüpten gelen rakipleri arasından başarıyla sıyrılan takım, çeşitli kategorilerde önemli dereceler elde etti.

Takımdan Efe Karagöz ve Deniz Durgut, genel klasmanda birinci sırayı aldılar. Yağız Elma ikinci olurken, Kutay Gencer Yaz ise üçüncülük elde etti. 14-15 yaş kategorisindeki Ümit Erkekler Takım Maçları'nda ise takım olarak üçüncülük kupası takımın eline geçti.

Bu başarılı sonuçlar, takım sporcuları ve antrenörler için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı oldu. Onlar bu başarıları ile Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin adını ulusal platformda gururla temsil ettiler.