-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma BaşlatıldıBalıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma Başlatıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, 29 Nisan ile 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında Balıkesir'in 12 ilçesinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Altıeylül, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, İvrindi, Karesi, Kepsut, Marmara, Savaştepe ve Susurluk ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, 31 ayrı olaya karışan 36 şüphelinin evleri ve araçlarına baskınlar yapıldı. Yapılan aramalarda 112 kök kenevir, 35 gram metamfetamin, 21 sentetik uyuşturucu hap, 14 gram kubar esrar, 5 gram bonzai, uyuşturucu öğütme ve kullanma aparatları, 1 av tüfeği, 73 adet eski eser, 21 adet kazı malzemesi, 3 litre akaryakıt ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Olaylara karışan şüpheliler yakalanarak adli işlemleri başlatıldı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, suç oranlarını azaltmak ve kamu düzenini sağlamak için çalışmalarına kesintisiz devam ettiğini bildirdi.