-

Gözden kaçırmayın

Edremit’te 19 Mayıs Coşkuyla KutlandıEdremit’te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Dr. Ali Kamil Soyuak, belediye bünyesinde yer alan birim müdürlüklerine yönelik önemli atama ve görevde devamlılık kararları açıkladı. Yapılan bu değişikliklerle itfaiye, muhasebe, su kanalizasyon ve zabıta gibi kritik müdürlüklerde yeni isimler görevlerine başladı.

İtfaiye Müdürlüğü'nde Mustafa Derdes, Muhasebe Müdürlüğü'nde Aşkın Arslan, Su Kanalizasyon Müdürlüğü'nde Vahap Yılmaz, Zabıta Müdürlüğü'nde Dilek Güneri, Muhtarlıklar Müdürlüğü'nde ise Murat Baki Tümer göreve getirildi. Ayrıca, İklimlendirme Müdürlüğü’ne Eray Aydın, Afet İşleri Müdürlüğü’ne Serhat Fırat atanarak kadro güçlendirildi.

Aynı zamanda, İmar Müdürlüğü’nde Çağdaş Çelik, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde Handan Erkenoğlu, Yazı İşleri Müdürlüğü’nde Mevlüt Can, Fen İşleri Müdürlüğü’nde Samet Aşık, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde Müge Göksel, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde Özgür Yaşar ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde Gökhan Alemdar mevcut görevlerine devam etme kararı alındı.

Başkan Soyuak, bu değişikliklerin belediye hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde sürdürülmesini sağlamayı amaçladığını belirtti.