-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), geçtiğimiz günlerde önemli bir ziyaretçi grubunu ağırladı. Hepsi Festival Organizasyon ekibinden firma yetkilisi Özgür Şahin, bir otelin işletme müdürü Hüsniye Işık ve departman amiri Erkan Sert, ÇTSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret ettiler.

Bu önemli buluşma, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşti ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, bazı Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Sekreter de ziyarette hazır bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, festival hakkında bilgi veren Hepsi Festival ekibiyle yapılan görüşmelerde elde edilen bilgileri paylaştı. Semizoğlu, "Mayıs ayında bir otelde düzenlenecek olan festivale ilişkin, organizasyon ekibi ile yapılan görüşmelerde, festivalin başarıyla gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve yerel paydaşlarla işbirliği içinde hazırlıkların yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Etkinlik ekibine, bu değerli ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz," dedi.

Semizoğlu'nun açıklamalarına göre, bu ziyaret, ÇTSO ile yerel etkinlikler arasındaki işbirliğini pekiştiren ve yerel işletmeler ile turizm profesyonellerini bir araya getiren değerli bir platform olarak işlev görmüştür.