-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), kapsamlı bir akreditasyon ve başarı törenine ev sahipliği yaptı. Fakültenin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler bölümleri, bağımsız bir akreditasyon kuruluşu tarafından değerlendirilerek, akreditasyon belgesi almaya hak kazandı. Ayrıca, İktisat Bölümü de üç yıl süreyle akredite edildi.

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun da katıldığı bu özel törende, bölüm başkanlarına akreditasyon belgeleri takdim edildi. Tören, akademik ve idari başarıların öne çıkarıldığı anlarla da renklendi. 'ÇOMÜ En'leri ödülleri, farklı kategorilerde üniversitenin başarılı bireylerine verilerek onların başarıları taçlandırıldı.

Bu etkinlikler, üniversitenin eğitim kalitesi ve akademik başarısını pekiştiren önemli gelişmeler olarak değerlendirildi. Hem bölümlerin akredite edilmesi hem de bireysel başarıların ödüllendirilmesi, üniversitenin eğitime ve akademik gelişime olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.