-

Gözden kaçırmayın

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a İlk AdımıGazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a İlk Adımı

Valimiz Enver Ünlü'nün başkanlığında, Mayıs ayının ilk haftasında düzenlenen Trafik Haftası kapsamında, trafik güvenliği konusunda gösterdikleri üstün performans nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekipler ödüllendirildi.

Vali Ünlü, trafik kazalarının ciddi toplumsal ve ekonomik sorunlar yarattığını vurgulayarak, bu sorunun çözümü için herkesin üzerine düşen görevler olduğunu belirtti. Trafik bilincinin artırılmasının önemine değinen Vali, trafik güvenliğini sağlamanın toplumun her bireyinin sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Öte yandan, trafik kazalarının önlenmesi için altyapı düzenlemeleri, eğitim programları, etkili denetimler ve caydırıcı yaptırımlar gibi katmanlı yaklaşımların gerekli olduğunu açıkladı.

Ayrıca, Valilik tarafından düzenlenen törende, trafik güvenliğine katkı sağlayan personel ve yılın şoförüne Vali Ünlü tarafından başarı belgeleri ve plaketler takdim edildi. Vali Ünlü, tüm vatandaşları trafik kurallarına uymaya ve duyarlı olmaya davet ederek, trafik güvenliğini artırmaya yönelik çalışmaların desteklenmesinin önemini vurguladı.