-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Balıkesir’de Coşkuyla Devam Ediyor19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Balıkesir’de Coşkuyla Devam Ediyor

Yerel yönetim birimlerinin üst düzey yöneticileri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanan yeni İl Müdürü Ali ÖMÜT'e "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, toplumda birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Bu özel ziyarete, İl İdare Kurulu Müdürü Hülya GÜNGÖR, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eda YAMAN, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Barış ATLI, Bilgi İşlem Şube Müdürü İnan YALÇINKAYA ve Açıkkapı Şube Müdürü Sinem ARTUT katıldı. Ziyaret, yönetici grubu arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini güçlendirirken, Ali ÖMÜT'e yeni görevinde başarılar diledi ve önümüzdeki dönem projeleri için motivasyon sağladı. Müdürlük, etkinlikte yer alan tüm yöneticilere teşekkürlerini sunarak, toplumda ortak çalışma ve uyumun önemine dikkat çekti.

Bu tür ziyaretler, yerel yönetimler arasında koordinasyon ve birlik anlayışının gelişmesine katkı sağlamakta ve topluma olumlu yansımaktadır.