-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Urganlı Mahallesi'nde düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı, çiftçilere yönelik bir reflektör dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinlik, traktör sürücülerinin karayollarında trafik güvenliğini artırmak amacıyla yapıldı.

Etkinliğe kaymakam Selami KAPANKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan KARAÇALI, ilçe emniyet müdürü Mehmet DURSUN, ilçe milli eğitim müdürü Mehmet ÖLMEZ ve Urganlı Mahallesinin muhtarı Şaban DUMAN dahil olmak üzere çok sayıda önemli isim katıldı. Ayrıca, öğrenciler ve yerel çiftçiler de etkinliğe geniş katılım gösterdi.

Üsteğmen KARAÇALI, etkinlikte yaptığı konuşmada, çiftçilerin trafik kazalarından korunmasının önemini vurgulayarak, reflektör dağıtımının hayati bir öneme sahip olduğunu belirtti. Kaymakam KAPANKAYA ise, trafik güvenliğinin her alanı kapsayacak şekilde önemsenmesi gerektiğini ve İçişleri Bakanlığının bu yönde ciddi adımlar attığını ifade etti.

Bu etkinlikle birlikte, çiftçilerin gece saatlerinde dahi tarım araçlarıyla güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için önemli bir adım atıldı.