-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Havran İmam Hatip Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Akademi Lisan ve İlmî Araştırmalar Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen 11. Arapça Etkinlik ve Şiir Okuma Yarışmalarının Balıkesir İl Finaline ev sahipliği yaptı.

Etkinlik, ilçenin önemli isimlerini bir araya getirdi. Kaymakam Enver Özderin, Belediye Başkanı Emin Ersoy, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Fesih Vural'ın yanı sıra okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler etkinlikte hazır bulundu.

Dereceye giren öğrenciler ile jüri üyelerine protokol üyelerince ödüllerin takdim edildiği yarışma, tüm katılımcılara heyecan dolu anlar yaşattı. Yarışmada emeği geçen öğretmenler ve okul yöneticileri için teşekkürler sunuldu ve katkı sağlayan aileler ile öğrenciler kutlandı.

Organizasyon, öğrencilerin Arapça dil becerilerini sergileyebilmeleri ve kültürler arası köprüler kurmaları adına önemli bir platform sundu.