-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Urganlı Mahallesi, Kaymakam Selami KAPANKAYA ve beraberindeki yetkililerin ziyaretine ev sahipliği yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan KARAÇALI, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet DURSUN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ile birlikte Kaymakam KAPANKAYA, mahalleden yeni seçilen Muhtar Şaban DUMAN'ı ziyaret etti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından muhtarlık görevine başlayan DUMAN, Kaymakam tarafından tebrik edildi. Ziyarette, devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarla iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretin devamında Kaymakam KAPANKAYA ve beraberindeki heyet, mahalle esnafını ve kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Vatandaşlar, mahallelerinin dilek ve isteklerini bu esnada dile getirdiler.

Ziyaretin son durağı olan Urganlı Jandarma Karakol Komutanlığı'nda ise Kaymakam KAPANKAYA, Jandarma Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Ali Kadir YIMAZ tarafından ağırlandı. Karakol incelemesi sırasında, bölgesel asayiş durumu hakkında bilgiler alındı.