-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir'de Gençleri Spora Teşvik Eden Bisiklet Turu DüzenlendiBalıkesir'de Gençleri Spora Teşvik Eden Bisiklet Turu Düzenlendi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, yerel yönetim faaliyetleri kapsamında şehrin mahallelerini gezdi. Başkan Kahveci, son olarak şehre bağlı üç mahalleyi ziyaret etti ve bu ziyaretlerde mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Ziyaret edilen mahalleler, yerel yönetimin hizmetlerini vatandaşlara direkt olarak sunmayı amaçlayan yerler arasında seçildi. Bu ziyaretler sırasında Kahveci, yanında bulunan belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte, vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini dinleyerek ilgili birimlere aktardı ve ilgili süreçlerin başlatılması talimatını verdi.

Ayrıca, Belediye Başkanı Kahveci mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara teşekkür etti ve şehrin dört bir yanına eşit hizmet götürme sözünü tekrarladı. Bu ziyaretler, şehir yönetiminin vatandaş odaklı çabalarını güçlendirmek ve mahallelerin gereksinimleri doğrultusunda politikalar geliştirmek için düzenli olarak devam edecek.