-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Susurluk'ta Engelliler Haftası ve Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen renkli etkinlikler, ilçenin dört bir yanını şenlendirdi. Kaymakam Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ve diğer ilçe protokol üyelerinin yer aldığı program, Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayten AKOĞLAN ve diğer katılımcıların konuşmaları ile başladı. Konuşmalarda etkinliğin önemi ve toplum içinde engelli bireylere sağlanan destek ve dayanışma vurgulandı.

Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de katıldığı etkinliklerde, Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu, Beşeylül İlkokulu ve Hayme Ana Kız Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından dans gösterileri sergilendi. Bizim Aile Bakım Merkezi işbirliğiyle sahne alınan gösteriler renkli anlara sahne oldu. Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şarkı ve şiir dinletileri gerçekleştirildi ve Ali Osman Demirtaş Vakfı bünyesindeki özel bireyler tarafından hazırlanan dans şov, izleyenleri büyüledi.

Programın sonunda düzenlenen çeşitli yarışmalar ve pilav, ayran, dondurma ikramları ile etkinlik son buldu, katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı.