-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Demirci Tenis kortlarında gerçekleştirilen 14 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi "Kategori2" turnuvası, çekişmeli maçlara sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 40 genç tenisçi, kıyasıya rekabet etti. Turnuva sonunda, başarılı sporcular ödüllerini Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Erkan Kara'nın elinden aldı.

Tek Kızlar kategorisinde Nisan Oksay birinci, Almira Beyza Ateş ise ikinci oldu. Tek Erkeklerde birinciliği Can Dumlupınar alırken, D. Ateş Öğüt ikinci sırayı elde etti. Çift Kızlar kategorisinde birincilik Nisan Oksay ve Almira Beyza Ateş'in olurken, Zeynep Gerelioğlu ve Deren Çetinkaya ikinci oldu. Çift Erkeklerde ise U. Fevzi Çelik ve A. Çınar Ese birinci, D. Ateş Öğüt ve Çınar Erköylü ikinci sırayı kazandı.

Bu yılki turnuva, genç sporcuların yeteneklerini sergilemeleri açısından büyük bir fırsat sunarken, aynı zamanda katılımcıları ve izleyenleri heyecan dolu anlarla buluşturdu.