-

Gözden kaçırmayın

Haber: Bozcaada'da Geçmişte Muhtarlık Yapan Mehmet Uysal, Belediye Başkanı Yahya Göztepe'yi Ziyaret EttiHaber: Bozcaada'da Geçmişte Muhtarlık Yapan Mehmet Uysal, Belediye Başkanı Yahya Göztepe'yi Ziyaret Etti

Bursa, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı üç gün sürecek çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 17 Mayıs Cuma günü başlayacak olan etkinlikler, 19 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek. Kutlamaların ilk akşamı, saat 21.00'de Reckol, Kuty ve Egeboran'ın gençlik konseri ile başlayacak. Etkinliklerin ikinci gününde, 18 Mayıs Cumartesi, aynı saatte pop müziğin popüler ismi Emre Kaya sahne alacak. Kutlamalar, 19 Mayıs Pazar günü Haluk Levent'in konseriyle son bulacak. Tüm etkinlikler saat 21.00'de başlayacak ve büyük bir katılım bekleniyor. Gençlik ve sporun coşkusunu yaşamak isteyen herkes bu özel günlere davet ediliyor.

Bursa şehrinde gerçekleşecek olan bu etkinlikler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın anlam ve önemini pekiştirecek bir coşku ile kutlanacak.