-

Gözden kaçırmayın

İznik’te Triatlon Etkinliğiİznik’te Triatlon Etkinliği

Altıeylül ilçesinde yarıyıl tatili coşkusu yaşanıyor. Yerel yönetim, öğrencilerin tatilini eğlenceli ve verimli geçirmeleri için sinema, tiyatro ve buz pateni gibi bir dizi etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerden yararlanan çocuk ve gençler, hem eğlendi hem de yarıyıl tatilinde güzel anılar biriktirdi.

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi'nde altı gün süren film gösterimleri, 9 bin kişilik bir izleyici kitlesini ağırladı. Aynı zamanda Hasan Can Kültür Merkezi'nde düzenlenen tiyatro etkinlikleri, 29 Ocak'tan itibaren 4 bin 500 sanatsevere kapılarını açtı. Tiyatro etkinlikleri, her yaştan izleyicinin yarıyıl tatilinde sanatla buluşmasını sağlayacak şekilde 3 Şubat'a kadar devam edecek.

Buz pateni pisti ise, gerek çocuklar gerekse gençler tarafından büyük ilgi gördü. 19 Ocak'tan bu yana 4 bin 500 kişi buz pateninin keyfini sürdü. Buz pateni pisti, tatil boyunca kullanıma açık kalacak ve 18 Mart'a kadar hizmet verecek.

Tiyatro severler için hazırlanan programda çeşitli gösterimler yer alıyor. Perşembe günü Masal Karnavalı, Cuma günü Küçük Prens ve Cumartesi günü Masal Fabrikası gibi seanslar düzenlenirken, yetişkinler için de akşamları Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu'nun "Süt Kardeşler", "Hey Gidi Günler" ve "Tatlı Kaçık" gibi eserleri sahneleniyor.

Her yaştan bireyin keyifle katılabileceği bu etkinlikler, tatil süresince Altıeylül ilçesinin sosyal hayatına renk katıyor ve yöre halkının kültürel aktivitelerle dolu bir yarıyıl tatili geçirmesine olanak tanıyor.

#Altıeylül #yarıyıl #tatili #sinema #tiyatro #buzpateni #etkinlik #sanat #kültür #sosyalhayat