-

Gözden kaçırmayın

İznik’te Triatlon Etkinliğiİznik’te Triatlon Etkinliği

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında, John Patrick tarafından kaleme alınan "Tatlı Kaçık" adlı tiyatro oyunu, yerel kültür merkezinde tiyatroseverlerle buluştu. Suha Uygur genel sanat yönetmenliğinde ve Naşit Özcan'ın rejisiyle sahnelenen oyun, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Yarıyıl tatili süresince, çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik olarak Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi'nde başlatılan sinema etkinlikleri, eğlenceli ve bilgilendirici filmlerle katılımcılarına keyifli vakitler yaşattı. Ardından gerçekleştirilen tiyatro gösterimleri de, ailelerin ve çocuklarının kültürel aktivitelerle tatillerini değerlendirmelerine olanak tanıdı.

Etkinlikler dizisinin son halkası olarak sergilenen "Tatlı Kaçık" oyunu, oldukça ilgi gören aktivitelerin kapanışını oluşturdu. Katılımın yüksek olduğu etkinlikler hakkında yerel halk, belediye başkanı Hasan Avcı'ya teşekkürlerini iletti. Oyunların ve sinema günlerinin ardı sıra geçirilen verimli tatil için memnuniyetlerini dile getirerek, ailecek güzel zaman geçirdiklerini belirttiler.

#AltıeylülBelediyesi #kültüretkinlikler #TatlıKaçık #tiyatro #sinema #kültürmerkezi #eğlence #tatil