-

Gözden kaçırmayın

Bursateknopark'ın ERASMUS - KA220 ENTRANT Projesi Başlangıç Toplantısı DüzenlendiBursateknopark'ın ERASMUS - KA220 ENTRANT Projesi Başlangıç Toplantısı Düzenlendi

Millî Eğitim Bakanlığı, 2024 yaz tatilinde öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık kadrolarında görev yapan öğretmenlerden, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nde belirtilen aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu ve diğer nedenlere bağlı olarak mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları için duyuru yayımlandı.

Başvurular iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Öğretmenler, 1-7 Ağustos 2024 tarihleri arasında belgeleri ile birlikte mazeretlerini sisteme bildirecek. Ön başvurusu onaylanan öğretmenler ise 10-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında tercih başvurusunda bulunabilecek. Atamalar, 16 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak ve ataması gerçekleştirilen öğretmenlerin ayrılma işlemleri 19 Ağustos 2024 tarihinde başlatılacak.

Detaylı bilgi ve duyuruya ulaşmak için [buraya tıklayınız](#).