BAKIŞ AŞISI : YANDAŞA YALTAKLIK
Konum atıyorum : YDS Academy | Balıkesir karşısı
Candaşlar, son söyleyeceğimi ilk satırda yazayım ki bir kısım sabırsız okur hadiseye vakıf olsun..
Önceki dönem Altıeylül Belediyesi Başkanı Hasan AVCI, "Delikanlı adam" imiş.. Çardaklı mevkiinde yapılan bu sözde "Bosna Çeşmesi" ni eleştirince önce biraz serzenişte bulunsa da "-Evet, orada bir hata yaptık!" diyerek, o çoğu siyasi erkin göstermeyeceği "erdemli" tavrı Hasan AVCI gösterdi.. Buradan kendisini ve hizmetlerini saygıyla yad ediyoruz..
Gelelim bu günkü meseleye,
Balıkesir YDS karşısına mukim, Balıkesir Gençlik Merkezi ve Avlu Balıkesir yürüyüş yolu üzerinde bulunan bu sözde "Bosna Çeşmesi" Cemazül evvel de yağmalamaya maruz kalmıştı.. Sonra bizim Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ses çıkarmadan kurna ve pirinç çeşmeleri yeniledi..
Fakir umum itibariyle Avlu Balıkesir'e yaya olarak intikal eder hatta "Z" kuşağı da tercihini yaya seyahatten yana kullanır..
Yine bir gün günlerden Perşembe, bizim Balıkesir Kent Konseyi 'ne intikal ederken bu bahse konu sözde "Bosna Çeşmesi" üzerinde bulunan pirinç ve antik görünümlü çeşmelerden birisinin amuda kalkmış olduğunu, gevşetildiğini fark ettim, akabinde ve detayında her zaman yaptığım gibi o dönem Kent Esttetiğinden sorumlu devlet bakanı Sn.Fatih Doğan ve Bilgi İşlemden sorumlu Harry Poter beye bilgi notu geçtim.
Dün Avlu Balıkesir dönüşü dikkatimi celbetti cancağızım..
Bosna Çeşmesini yağmalamışlar..
Üzerinde ne pirinç antik çeşme, ne kurna kalmış..
YANDAŞA YALTAKLANMAK için Balıkesir'in rastgele dört bir yanına bu çeşmelerden milyonlarca lira bedeller ile imalat yaptırıldı..
Madem ki yaşatamayacaktınız,
Neden milletin parasını çar çur ettiniz?!?
Bilmem arz edebildim mi?
  •