-

Gözden kaçırmayın

Bursateknopark'ın ERASMUS - KA220 ENTRANT Projesi Başlangıç Toplantısı DüzenlendiBursateknopark'ın ERASMUS - KA220 ENTRANT Projesi Başlangıç Toplantısı Düzenlendi

Çanakkale'de 18 Temmuz 2024 Perşembe günü, Kordon Öğretmenevi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Liselere Geçiş Sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Ödül töreni, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ'ın katılımıyla düzenlendi. İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Şube Müdürleri Ahmet GÜNGÖR ve Bilal BİLEN, AR-GE Birimi Öğretmeni Sevilay ERGİN ve Özel Büro Öğretmenleri Enes ULU ile Cihangül ATEŞ de törene katıldı.

Bu yılki Liselere Geçiş Sistemi sınavında 500 tam puan alan Merkez Cevatpaşa Ortaokulu öğrencisi Tufan Berk SARI, Merkez Hüseyin Akif Terzioğlu Ortaokulu öğrencileri Melis BALYEMEZ ve Ömer TUNALI da ödüllerini aldı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda Türkiye sıralamasında ilk 1000'e giren Çanakkale Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Namık Arda ERGUN, Ada GENLİK ve Yaren KEÇİLİ, Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji öğrencisi Ramadan Yağız GÜNEŞ, Çanakkale Fen Lisesi öğrencileri Tuğba TAVACI, Beyza SAĞLAM, Bilge Kağan BAKAN, Bahar Beril KIZILER ve Kerem ŞAHİNOĞLU, Özel Çanakkale Başarı Anadolu Lisesi öğrencileri Meltem TANOĞLU, Irmak GÜLTEN, Biga Fen Lisesi öğrencisi Yağız Çınar ÖZKAN, Vahit Tuna Anadolu Lisesi öğrencisi Batu ÖTGEN, Gelibolu Anadolu Lisesi öğrencisi Arda AKTAŞ ve Çan Fen Lisesi öğrencisi Onur Alp ODACI ödüllerini Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ'tan takdim aldı.

Tören, öğrencilerin başarıları ile Çanakkale'yi ve bizleri gururlandıran toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.