-

Gözden kaçırmayın

Nazan Akın Güneş, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Judo'da Bronz Madalya KazandıNazan Akın Güneş, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Judo'da Bronz Madalya Kazandı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Almanya Federal Cumhuriyeti Hessen Eyaleti Bakanı Manfred Pentz ve beraberindeki heyeti ağırladı. Görüşmeye Almanya Bursa Fahri Konsolosu Sibel Cura Ölçüoğlu da katıldı. Toplantıda, Bursa ve Hessen arasında özellikle turizm sektörü ile ticari ilişkiler ve yatırımlar ele alındı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın başkan yardımcılarından Cüneyt Şener ve yönetim kurulu üyeleri Haşim Kılıç, Erol Kılıç ve Abidin Şakir Özen ile Hizmet Ticaret Konseyi Başkanı Turgay Güler'in ev sahipliği yaptığı toplantıda, iki bölge arasındaki işbirliği fırsatları değerlendirildi.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, iki bölge arasında karşılıklı turizm ve ticaretin artırılması amacıyla yeni stratejiler geliştirilmesinin planlandığı belirtildi. Bu ziyaretin, Bursa ile Hessen arasında uzun vadede güçlü ekonomik bağlar kurulmasına katkı sağlayacağı ifade edildi.