-

Gözden kaçırmayın

Saruhanlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinden Önemli Tanıtım EtkinliğiSaruhanlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinden Önemli Tanıtım Etkinliği

Manisa Emniyet Müdürlüğü, 16 - 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimlerinin koordinasyonuyla geniş çaplı bir trafik denetimi gerçekleştirdi. Bu denetimlerin temel amacı, trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşların huzurunu bozacak abartılı egzoz kullanımlarını tespit etmekti.

Denetimler sırasında özellikle abartılı egzoz kullanan araçlara odaklanıldı. Trafikte gürültü kirliliğine yol açan ve vatandaşların huzurunu bozan sürücülere ceza kesildi. Manisa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini ve trafik kurallarına uyum konusunda müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti.

Denetimlerin, Manisa'da trafik güvenliğinin artırılması ve sürücüler arasında trafik kurallarına uyma bilincinin yaygınlaştırılmasında önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Toplum huzurunu korumak, trafik güvenliğini sağlamak ve kurallara uyulmaması durumunda caydırıcılık oluşturmak bu denetimlerin temel hedefleri arasında yer alıyor.