-

Gözden kaçırmayın

Saruhanlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinden Önemli Tanıtım EtkinliğiSaruhanlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinden Önemli Tanıtım Etkinliği

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, 15-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen istihbari çalışmalar sonucunda, ilimiz sınırları içerisinde bulunan Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Gönen, İvrindi, Kepsut, Marmara ve Susurluk ilçelerinde meydana gelen 15 kaçakçılık ve organize suç olayına karışan 24 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyon sırasında şüphelilere ait evler, eklentiler ve kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda; 51 adet sentetik uyuşturucu hap, 15 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar, 3 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 4 adet tabanca, 11 adet av tüfeği, 211 adet fişek ve 1 adet suçta kullanılan araç (kepçe) ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.