-

Gözden kaçırmayın

Eski Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Eski Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, "Tarih Yazan Çocuklar" Projesine Teşekkür Etti

Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bugün yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Belediye ekipleri, çeşitli mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını yürüttü. Bu kapsamda Bağlıca Mahallesi'nde düğün salonunun çevre aydınlatması yapıldı. Alemşahlı Mahallesi'nde mazgal yapımı gerçekleştirildi, Ahmetağa Mahallesi’nde ise düğün salonunun çevresinde kuru dallar kesilerek çevre düzenlemesi yapıldı. Ayrıca, Tuhafiye Pazarı ve Tırazlar Mahallesi'nde kilit parke taşı onarımları tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yeşil alanlarda bakım çalışmaları yaptı. İstiklal Caddesi'nde yabancı otlar temizlenirken, Kent Meydanı ve Hükümet Konağı önü ile Mabem bahçesinde çim biçme ve tırpanlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise sivrisinekle mücadeleye ağırlık verdi. Siteler Mahallesi'nde Belediye Kafeteryası bahçesi ve Botanik Park ile Günyaka Mahallesi'nde sivrisinek ilaçlaması yapıldı.