-

Gözden kaçırmayın

Oyak Yatırım, ÇTSO'yu Ziyaret EttiOyak Yatırım, ÇTSO'yu Ziyaret Etti

Sanayiciler ve girişimciler için büyük bir fırsat olan "TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı" kapsamında bilgilendirme webinarı düzenlenecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TÜBİTAK iş birliğiyle gerçekleştirilen bu program, Ar-Ge projelerine finansman sağlamak amacıyla hayata geçirilmiştir.

Webinar, 15 Şubat Perşembe günü saat 14:00'te online olarak yapılacak. Bu önemli etkinlik, program hakkında bilgi almak isteyen sanayiciler ve girişimciler için proje amacı, destek kapsamı ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler sunacak. Programın ayrıntıları ve katılım bilgileri ilgili internet sitesinde paylaşılacak.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm ilgililerin, belirtilen tarihte webinar etkinliğine katılım sağlamaları ve program hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olmaları önerilmektedir. Geliştirilmekte olan projelerin desteklenmesi için bu tür bilgilendirme oturumlarının büyük önemi vardır ve sektördeki yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesine yardımcı olmaktadır.

#TÜBİTAK #ArGeDestekleri #TürkiyeOdalarveBorsalarBirliği #sanayi #girişimcilik