-

Gözden kaçırmayın

İlk Gün Programı Tamamlandıİlk Gün Programı Tamamlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, 27-28 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MOYSAD Mobilya Sektör Zirvesi ve Arama Konferansı'na katkı sağlayacağını duyurdu. Kamu ve özel sektörden geniş katılımcıların yer alacağı bu zirvede önemli konuşmacılar yer alacak.

Katılımcılar ve Konular

Zirvede, MOYSAD Başkanı Davut Doğan, TİM Başkan Vekili Ahmet Güleç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır gibi önemli isimler konuşma yapacak. Ana oturumda "Mobilya Sektöründe Tehditler ve Fırsatlar" başlığı altında sektörün mevcut durumu ve geleceği masaya yatırılacak. Oturumun moderatörlüğünü ekonomi gazetecisi Volkan Akıl üstlenecek.

Diğer Konular

Zirvede ayrıca ekonomik reformlar, mobilya sektörünün gelişmesi ve bu alanda eğitimin önemi gibi konular da tartışılacak. NG Seramik ve Trendyol gibi sektörün önde gelen markaları, Sponsor Marka Sunumları oturumunda yeniliklerini katılımcılara tanıtma fırsatı bulacak.

Kayıt ve Bilgi

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler, etkinlik sayfasını ziyaret edebilir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, bu prestijli etkinlikte sektör profesyonellerini ve katılımcıları aralarında görmekten mutluluk duymaktadır.