Gözden kaçırmayın
Hakan Şehirli, 23 Nisan Protokol TörenindeKadın Meclisi, Altıeylül Belediyesi'nde Bir Araya Geldi
Altıeylül Belediyesi'nde gerçekleştirilen özel bir toplantıda, Başkan Hakan Şehirli’nin makamında Kadın Meclisi üyeleri, kadınların güçlendirilmesi ve gelecekteki projelerle ilgili öneriler sundu.
Ziyaretin Detayları ve Konuşulan Konular
Başkanın eşi Hüveyla Şehirli ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Derya Erkan'ın da katıldığı ziyaret sırasında, kadınların toplumda daha etkin bir rol üstlenmesi konusundaki planlar detaylandırıldı. Ziyaretçiler, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri ve kadınların güçlendirilmesine yönelik yapılabilecek diğer projeler hakkında değerli bilgi alışverişinde bulundular.
Uluslararası Başarı ve Tebrikler
Kadın Meclisi üyeleri, ayrıca Başkan Hakan Şehirli'yi, Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenen bir etkinlikte elde ettiği ödül sebebiyle tebrik ettiler. Başkan Şehirli'nin, bu uluslararası başarıyla Altıeylül'ü temsil etmesi, şehir adına büyük bir gurur kaynağı oldu.
- Güçlendirme projeleri için yeni öneriler geliştirilmesi planlandı.
- 8 Mart Kadınlar Günü için özel etkinlikler hazırlanacağı duyuruldu.
- Uluslararası platformlarda başarıların artması hedeflendi.
Altıeylül Belediyesi, kadınların sosyal statülerini iyileştirmek için çalışmalarına devam edeceğini belirterek, nazik ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı Kadın Meclisi üyelerine teşekkür etti.






Yorumlar
Yorum Yap